Aug 16, 2013

BLOGGER BARU vs BLOOGER OTAI


Betul kata pepatah..."ukur baju di badan sendiri" haha
Yelah baru belajar wat ALEXA so senanglah kita nak tengok ranking blog yg x semenggah ni ha.
Dengan rasa xcited aku pon wat lah compare statistic rank antara blog aku ni hah dengan blogger yg memang dah dikenali umum....

korang tengok la...macam langit dan bumi...tapi alhamdulillah ada rupa graf juga blog aku ye
aku punyer yg line kaler biru...time kasih korang semua..so boleh lah dijadikan motivation kan...cayok2
so kalau korang nak test "ukur baju" blog korang jom daftar free alexa.com



3 comments:

  1. kikiki...segan i nengok
    aah..ranking kita masih jauh nun ke belakang
    xpe..usaha tangga kejayaan..
    moga kita sebaris dgn mereka yg oooo..o..'O' tu..hehe


    jemput baca & komen entry yumida:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/08/jom-komen-blog-jejaka-jambu-aka-mr-nan.html

    pengomen bertuah bakal memenangi hadiah..jemput la singgah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala ok la tu yumi...kire kayuh sket lg smpai la...cm saye ni uuuu nk guna gear bpe huhu...tunjuk ajarku sifu yumi *

      Delete
  2. Kira ok la tu kak. Saya punya rank lagi rendah daripada line kaler biru tu sampai nak upload kat blog pun segan. Hehehe. Syukurlah, Malaysia masih aman.

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign