COOL BLOG BAHAYA UNTUK DIMINUM ?

August 27, 2013

Huh kalau pekena cool blog tengah2 hari cam ni memang best kan,nak2 pulak choc @ yam falavour huh memang best.
Tapi hari tu cuak juga pasal ada yg kata cool blog bahaya untuk diminum sebab ada bahan2 bahaya dan terlarang




So sekarang dah jelas lagi bersuluh k...heppy blogging huhu



Lagi best pekena ngan waffle choc yummmy



posted from Bloggeroid

You Might Also Like

6 ulasan

  1. nasib baik tak bahaya. dahlah sye suka minum bnde ni ><

    ReplyDelete
  2. sedapnye coocl blog...minum time2 panas...blh meleleh air liur nih

    done isi tabung nuffnang mama darwiish...selamat menabung :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq yumi ye...nanti kite belanje cool blog ye huhu

      Delete
  3. aarrggghhh!!! nak cool blog sekarang jugak..hehe..peminat setia ni..tambah2 yg ada oreo..hehe

    ReplyDelete
  4. aarrrggghhh!!! nak cool blog sekarang jugak..minat gile tambah yang ada oreo..hehe

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG