Aug 27, 2013

COOL BLOG BAHAYA UNTUK DIMINUM ?

Huh kalau pekena cool blog tengah2 hari cam ni memang best kan,nak2 pulak choc @ yam falavour huh memang best.
Tapi hari tu cuak juga pasal ada yg kata cool blog bahaya untuk diminum sebab ada bahan2 bahaya dan terlarang




So sekarang dah jelas lagi bersuluh k...heppy blogging huhu



Lagi best pekena ngan waffle choc yummmy



posted from Bloggeroid

6 comments:

  1. nasib baik tak bahaya. dahlah sye suka minum bnde ni ><

    ReplyDelete
  2. sedapnye coocl blog...minum time2 panas...blh meleleh air liur nih

    done isi tabung nuffnang mama darwiish...selamat menabung :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq yumi ye...nanti kite belanje cool blog ye huhu

      Delete
  3. aarrggghhh!!! nak cool blog sekarang jugak..hehe..peminat setia ni..tambah2 yg ada oreo..hehe

    ReplyDelete
  4. aarrrggghhh!!! nak cool blog sekarang jugak..minat gile tambah yang ada oreo..hehe

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign