Aug 29, 2013

HOTLINK HOT TIKET INTERNET MEMANG BEST & BERBALOI

Dengan hot tiket internet hotlink korang boleh layan internet sampai pengsan haha...sebab memang lama sangat nak habis tau...cam aku hari2 duk blogging, surfing pun x habis lagi.

Dengan RM15 korang dapat 599mb data, 15 hari limit..kalau korang habiskan sebelum 15 hari korang still boleh online...tu syok tu..tp hotlik akan turunkan kadar mb, ok la kan sape nak bagi.kalau nak lebih detail korang klik je hotlink hotticket www.hotlink.my/hotticket.

Dan x cukupn dengan tu korang boleh kumpul kad hot tiket tu dan boleh tebus untuk 2ketul ayam kfc..dan kalau lagi bertuah dapat baju jersey cam kami huhu...
posted from [Bloggeroid

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign