HOTLINK HOT TIKET INTERNET MEMANG BEST & BERBALOI

by - August 29, 2013

Dengan hot tiket internet hotlink korang boleh layan internet sampai pengsan haha...sebab memang lama sangat nak habis tau...cam aku hari2 duk blogging, surfing pun x habis lagi.

Dengan RM15 korang dapat 599mb data, 15 hari limit..kalau korang habiskan sebelum 15 hari korang still boleh online...tu syok tu..tp hotlik akan turunkan kadar mb, ok la kan sape nak bagi.kalau nak lebih detail korang klik je hotlink hotticket www.hotlink.my/hotticket.

Dan x cukupn dengan tu korang boleh kumpul kad hot tiket tu dan boleh tebus untuk 2ketul ayam kfc..dan kalau lagi bertuah dapat baju jersey cam kami huhu...
posted from [Bloggeroid

posted from Bloggeroid

You May Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish