JOM BERAYA BERSAMA NUFFNANG

August 27, 2013


Celebrate Raya with Nuffnang and Papa John’s Pizza
Date: 7th September 2013 (Saturday)
Time: 7.00PM – 10.00PM (Registration will start at 6.30PM)
Venue: Papa John’s Pizza, Ground Floor, Centrepoint, Bandar Utama


Kalau hari tu Nuffnang buat contest jemputan chill lepak minum kopi...sempena raya ni..Nuffnang buat lagi satu contest invite untuk beraya bersama Nuffnang dan blogger2 bertuah @ Papa Johns.
Tapi ada syarat2 dia tau kalau nak tau & join klik je kat SINI.
Nak join tapi takut clash dengan waktu kerja En.Suami huhu...korang yang free2 tu cer try huhu

You Might Also Like

1 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG