Aug 27, 2013

JOM BERAYA BERSAMA NUFFNANG


Celebrate Raya with Nuffnang and Papa John’s Pizza
Date: 7th September 2013 (Saturday)
Time: 7.00PM – 10.00PM (Registration will start at 6.30PM)
Venue: Papa John’s Pizza, Ground Floor, Centrepoint, Bandar Utama


Kalau hari tu Nuffnang buat contest jemputan chill lepak minum kopi...sempena raya ni..Nuffnang buat lagi satu contest invite untuk beraya bersama Nuffnang dan blogger2 bertuah @ Papa Johns.
Tapi ada syarat2 dia tau kalau nak tau & join klik je kat SINI.
Nak join tapi takut clash dengan waktu kerja En.Suami huhu...korang yang free2 tu cer try huhu

1 comment:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign