Aug 30, 2013

KL GANGSTER 2..TAK KELUAR PAWAGAM TAPI BOLEH DOWNLOAD PERCUMA

KL GANGSTER 2..TAK KELUAR PAWAGAM TAPI BOLEH DOWNLOAD PERCUMA
Belum pun ditayangkan di pawagam ramai dah yang download HD lagi free pula tu..Korang Download belum...huhu...cepat2 x lama lagi kena delete ler tu
Nak kesian pun x...x kesian pun x...bukan apa mungkin ada hikmah nya kan...mmmm sama2 fikirkan kesan2 negatif yg lebih banyak dari positif dari filem2 cam ni kan...



sian juga lah...x ada rezeki lah kan....cam lagu tu
rilex brader...brader rilex


No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign