Aug 29, 2013

PELAKON POLULAR PAKAI RANTAI SALIB ?

Jehan Miskin telah dikecam banyak pihak lepas memuat naik gambar dia dan isterinya memakai rantai seakan lambang salib betul ke? Jom kita tengok gambar kat bawah....


Tapi dalam akhbar tu Jehan dah mohon maaf dan x berniat negatif kerana itu adalah rantai tajaan saja dan hanya berbentuk kelopak bunga...apa pendapat korang?


So da moral of story. Sentiasa berhati2 dlm perbuatan...kdg kita x perasan pun apa yg x betul kan, so salute jg wat jehan gentle mohon maaf dan jelaskan isu ni.Hanya Allah yg tahu.....

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. tp betul2 nmpak mcm lambang salib ... -_-"

    ReplyDelete
  2. haah kan yuyu...yg sponsor pun yg beragama lain...so phm2 je la kan

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign