Sep 1, 2013

TAB MERDEKA UNTUK SI DIA

Budak2 zaman sekarang x macam kita dulu...sekarang dah x pandai main batu seremban, konda kondi, sekarang anak2 dh pandai main tab,ipad,phone,android segala gadjet yg org dewasa guna huh



Hah darwiish kami pon cam tu lah juga, naik pening kami hubby wiffy bila dia bosan main tab mama, phone papa dia plak jadi mangsa, budak bila dh bosan habis semua kena baling, pijak...ayooo anak2

So belikan tab untuk darwiish..so x payah risau lagi hehe...tapi x mampu lah nak beli yg grand2 kan..JCD TAB je...ok lah harga dalam RM190...waranty 1tahun.puple gitu

Ok la untuk darwiish main kan, complete ngan manual user,charger,cable,earphone,pouch,software,game,video..,so pas ni darwiish x kacau mama blogging lagi hu

posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. smart je cover tab warna purple tu :)

    ReplyDelete
  2. aah..sama mcm tab anak buah yumida
    kaler pun sama
    harga lebih kurang sama
    budak2 sekarang ...xdenye nak main macam kita2 dulu
    main berkejaran, baling selipar..n etc

    jemput join segmen ni mama darwiish:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/08/segmen-tinggalkan-url-blog-url-entry.html

    pemenang akan memenangi hadiah: ankle bracelet & wallet
    jom la join :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang yumi...pandai sgt dorang..,in sha allah join nti ek....slmat hari merdeka

      Delete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign