Aug 2, 2013

TAK SABAR TUNGGU TELENOVELA CINTA ITU MILIK KITA

Ha dah jadi trending sekarang drama atau filem diadaptasi dari novel yg hot2 kan.ok ape...tapi kekadang intepretasi yg disampaikan x sama dengan imaginasi pembaca novel kan...atau hero heroin x kena haha...yang bakal kuar x lama lagi dari Cinta Itu Milik Kita.xtually x pernah baca novel ni hihi...semalam dok tengok prelude kat astro cam best juga...


Dari syarikat penerbitan ziela jalil.dia pon berlakon jg.hero ok kena si farid kamil..tapi tiz zaqyah aku kureeng sikit hehe...x sabar tengok pasal ada syazwan zulkifli...ala yg dalam juvana tu...nak2 ada nabila hudda...memang kebabo la drama ni kan haha....ape pon kita tunggu n lihat

PALING XCITED TUNGGU DRAMA THE WEDDING BREAKER JUGA ...
PUN DARI SYARIKAT ZIELA JALIL

No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign