Aug 4, 2013

TAKO TAO...TAKOYAKI YANG BAHAYA DIMAKAN ?

Memang bahaya kalau nk makan takoyaki dari tako tao ni sebab cornfirm x cukup 1 box punye...haha sebab teramat lah sedap nye bebola keramat ni


Tako tao ni nama kedai yg menjual takoyaki...takoyaki ni pulak makanan jalanan di Japan...selain sushi ni lah makanan jepun yg tersenarai sbg fav food aku haha..


Try makan kat Festival Mall Danau...service ok la...tako tau ada 5 pilihan...aku beli chic n cheees


Jimat x..hehe 


5 jenis ..ada udang.octopus.abalon.unagi.chic n chese
Hah 1 box ada 3 ketol..kalau nk tambah mayonis ke...sweet sos ke..chilli flakes ke...just add 50sen okay.
Tapi 1 je x ok...x boleh nak campur2 perasa dalam 1 box

1 comment:

  1. hehhe.. ingatkan bahaya apa....
    kalau makan banyak2 nanti rasa muak..hilang nikmat makan nanti....

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign