TAKO TAO...TAKOYAKI YANG BAHAYA DIMAKAN ?

August 04, 2013

Memang bahaya kalau nk makan takoyaki dari tako tao ni sebab cornfirm x cukup 1 box punye...haha sebab teramat lah sedap nye bebola keramat ni


Tako tao ni nama kedai yg menjual takoyaki...takoyaki ni pulak makanan jalanan di Japan...selain sushi ni lah makanan jepun yg tersenarai sbg fav food aku haha..


Try makan kat Festival Mall Danau...service ok la...tako tau ada 5 pilihan...aku beli chic n cheees


Jimat x..hehe 


5 jenis ..ada udang.octopus.abalon.unagi.chic n chese
Hah 1 box ada 3 ketol..kalau nk tambah mayonis ke...sweet sos ke..chilli flakes ke...just add 50sen okay.
Tapi 1 je x ok...x boleh nak campur2 perasa dalam 1 box

You Might Also Like

1 ulasan

  1. hehhe.. ingatkan bahaya apa....
    kalau makan banyak2 nanti rasa muak..hilang nikmat makan nanti....

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG