Aug 3, 2013

TERINGIN NAK BELI KASUT RAYA @ ZALORA

OH TIDAK !!!!
Kasut raya x ada lagi ni aisssshhh...emm tadi duk jenjalan di alam maya ni...singgah jap di 
ZALORA...oh tidak....beekenan pulak aku kat satu platform wedges ni....bukan cheezy wedges tau...haha...colour kuning lagi kau...kena ngan tema baju raya



Brand : Dolce Soles
Less : 38%
RM : 49 je huhu


cantikkan...emmm tapi kena disscuss n pujuk my hubby la...
Kalau jadi dah ada RM20 voucher from ZALORA


1 comment:

  1. hi , follow back my blog . dapatkan berita-berita dan isu semasa yang terkini di blog saya .
    kamisembang.blogspot.com . jom terjah blog tu klik je tulisan tu . follow back k .

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign