TIPS DAPATKAN CPUV NUFFNANG

August 30, 2013

CPUV

( Cost Per Unique Visit) @ Campaign
Memang best kalau dapat CPUV ni..nak2 kalau lama tempoh iklan kempen tu lama melekat kat blog kita.makin lama...makin penuh tabung Nuffnang kita huhu.CPUV ni diberi oleh syarikat2 pegiklanan yang berminat kat blog kita.So macam mana nak tarik dorang? Jom....

Cara Dapatkan CPUV

* Selalu update blog.jangan biar blog berhabuk, nanti Nuffnang ingat blog kita x wujud & x aktif.Kalau x aktif x adalah visitor, kalau x ada visitor, x adalah orang nak klik iklan...
* Update Servey di ruangan Nuffnang...servey dalam 1 minggu 1x ke..jangan hari pulak.Bila servey tu kena lah jawab soalan dengan betul.Yang paling penting jangan kategorikab blog korang sebagai blog politik...confirmm kena reject.
* Letakkan iklan2 Nuffnang ditempat yg betul..macam leaderboard, skrypper, big rectangle.Barulah dorang nampak...iklan dibuat mahal2 so jangan sorok k.

Happy Nuffy

You Might Also Like

2 ulasan

  1. dah buat dah sis..tapi x der rezeki...sy update seminggu skalik..x der lah rajin sangat sbb x der idea nak diketengahkan...hehehehe..

    ReplyDelete
  2. assalam...singgah berkongsi info tq...

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish