Aug 30, 2013

TIPS DAPATKAN GLITTERATI NUFFNANG

Apa Glitterati tu?

Hah Glitterati tu kira macam keahlian exclusive dari Nuffnang.Banyak kelebihan kalau kita dah dapat Glitterati ni tau.

Cara Dapatkan Glitterati

- X boleh di minta atau apply tau...automatik diberi Nuffnang
- Korang dilarang sama sekali meletakkan sebarang iklan dari syarikat pengiklanan yang      lain.Maknanya korang dah curang ngan Nuffnang,Automatik korang x kan dapat.Kalau dah    dapat...Nuffnang akan tarik balik.
- Blog kena aktif, baru traffik naik.so ada visitor

Kelebihan Glitterati

- Senang dapat CPUV
- Akan dapat invitation exclusive untuk join sebarang aktiviti Nuffnang.
- Dapat CTR yang lebih


No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign