TIPS DAPATKAN GLITTERATI NUFFNANG

by - August 30, 2013

Apa Glitterati tu?

Hah Glitterati tu kira macam keahlian exclusive dari Nuffnang.Banyak kelebihan kalau kita dah dapat Glitterati ni tau.

Cara Dapatkan Glitterati

- X boleh di minta atau apply tau...automatik diberi Nuffnang
- Korang dilarang sama sekali meletakkan sebarang iklan dari syarikat pengiklanan yang      lain.Maknanya korang dah curang ngan Nuffnang,Automatik korang x kan dapat.Kalau dah    dapat...Nuffnang akan tarik balik.
- Blog kena aktif, baru traffik naik.so ada visitor

Kelebihan Glitterati

- Senang dapat CPUV
- Akan dapat invitation exclusive untuk join sebarang aktiviti Nuffnang.
- Dapat CTR yang lebih


You May Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish