Sep 24, 2013

7 NUFFNANG CAMPAIGN MASIH ON GOING

Alhamdulillah rezeki2...rezeki kempen nuffnang nampak nya masih x putus2 di blog ni.Terima kasih semua...hu hanya menunggu tabungan ku sarat hehe

Kempen paling latest adalah dari SengHeng, Nescafe & London University Alhamdulillah....
Kepada korang yang x jemu2 kesini.. terima kasih banyak.in sha allah akan ku terjah blog korang sambil menabung ok.
Heppi blogging semua.Adios

posted from Bloggeroid

10 comments:

  1. alhamdulillah
    moga murah rezeki mama
    isi tabung sini

    ReplyDelete
  2. bestnya..saya ada 3 je..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah rezeki...x pe 3 tapi earning banyak kan ...

      Delete
  3. Dah lama rasanya tak merasa duit dari Nuffnang lagi, atas sebab in hiatus dalam tempoh yang lama juga.

    ReplyDelete
  4. Tahniah. Makin masyuukk. Banyaknya dapat. Tekan olay satu :)

    ReplyDelete
  5. wow... bestnya.. sy pun nak check jugak laa.. kot2 nuffnang sudi nak bagi iklan.. huhu

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum...tahniah byk cpuv daripada nuffnang...

    mselim3

    pls: datang daripada bloglist yumida...

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah, time kasih liza,selim,gc,invisble me & nisa.baru nak merasa hehe, tapi belu, ada can nak cash out huhu.moga murah rezeki korang semua, blogger yang ohsemmm

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign