Sep 2, 2013

BEN ASHAARI LIKE POST ENTRI AKU .???

Haha siapa x kenal dengan blogger otai yang asyik keluar masukpaper,mag tu Ben Ashaari..haha dia like aku punya post entri tajuk berangan makan @ picknic comfort food cafe kat Kelab Blogger di FB yg diasaskan olehnya huhu.

Haha syok weh, entri blog kita diterjah dan dilike oleh dorang yg dah berjaya.canang 1 Malaysia hehe...jgn mara aaaa..tq mr.Ben

posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. wah..beznye
    lama dah yumida x update entry kat kelab blogger abg ben
    terbaek la..

    ReplyDelete
  2. Salam ..

    Terima kasih kerana sudi post entri di kelab blogger BA tu . Semoga terus menulis dalam dunia maya ini .. :)

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign