Sep 2, 2013

BERANGAN NAK MAKAN @PICKNIC COMFORT FOOD CAFE

Mood sgt teringin nak makan2, chill dekat Picknic .ala bukan piknik tepi pantai, tapi restoran si Chef Michael finalis Masterchef 1 yg hensem tu huhu.of coz teringin nk rasa masakan dia, servey harga pon..ok mmm


Cafe tu jenis open ounye boleh tengok si nik masak, cafe ni sharing antara nik ngn bapak dia.best kan kalau dpt g makan2 kt sana....boleh2 kenal2,tengok skill pro bila masak...bertuah sape jadi wife dia nanti kan

Kata nya menu dia ala barat dan makanan comfort food, makanan yg selalu buat di rumah tapi sentuhan pro la kan...emmm bilakah rezeki ku itu?ada sape2 nk belanje hu

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign