Sep 8, 2013

BERJIMBA SAKAN @AYAMAS

Hari Sabtu baru ni pergi berjimba seharian @Ayamas Sales Day area rumah kami.Try nasib lah saja2 masuk roaster deco contest hehe..nak tengok ada skill x si mama darwiish ni hehe


Semuanya ada 10 orang...uwaa hanya saguhati ok...pasal x dapat rebut semua bahan hiasan.aku x dapat grab tomato,terung,salad purple...so aku punya x guna bahan lengkap...anyway...sooo hepi...selain dapat bawak ayam tu balik free hu


Macam2 acara ada, start 8pagi sampai 10 malam tp time solat kami balik lah ok.ada colouring contest, roaster eat (kaum adam je), roaster deco, teh tarik & sandwich (yg ni aku dapat 3rd prize...alhamdulillah, pas ni boleh interview kedai mamak haha...teh tarik onnney), musical chair (3rd prize juga), lucky draw (x berapa nak lucky)...


Hah ni lah habuan nya..alhamdulillah..terima kasih ayamas#darwiish#hubby#k.su n family


Happening kan...kalau nak tau grand prize untuk lucky draw tu...1 tahun tajaan ayamas roaster huhu...dan peserta sendiri cabut hadiah huh

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. nampak sedap je ayam tu..btw mantap sangat hadiah lucky draw dia tuh >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. akmal...mayb simple kot..saje x nak kacau ayam tu..nanti serabot kan huhu

      Delete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign