BINI MAT YO SEPAK & MAKI PAK GUARD

September 25, 2013

Puhh sekarang tengah hot dalam paper,fb,tweeter dan segala macam pasal kes bini mat yo yang pailang hu2.korang pergi je kat youtube cari bini mat yo berderet keluar video.


Kesian weh pak guard tu, nasib la pak guard tu penyabar orang nye, kalau orang lain aku rase laki bini kena kaki.korang timbang2 kan lah ye...tapi yang pasti pak guard tu di pihak benar.


Huh siapa yang dayus pun aku x tau la yer.ape2 pun budaya bahasa amalan kita.

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

3 ulasan

  1. haru biru kan kisah ni
    moga dpt diselesaikan dgn cara baik
    yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete
  2. Terkilan dengan sikap perempuan tu. Tutur bahasa boleh menampakkan attitudenya.

    ReplyDelete
  3. yumi & nisa itu lah, terlajak perahu boleh undur, terlajak tren mmm naik tren lain la hehe, moga menjadi pengajaran pada kita juga.tq komen2 manje kat sini hehe

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish