Sep 25, 2013

BINI MAT YO SEPAK & MAKI PAK GUARD

Puhh sekarang tengah hot dalam paper,fb,tweeter dan segala macam pasal kes bini mat yo yang pailang hu2.korang pergi je kat youtube cari bini mat yo berderet keluar video.


Kesian weh pak guard tu, nasib la pak guard tu penyabar orang nye, kalau orang lain aku rase laki bini kena kaki.korang timbang2 kan lah ye...tapi yang pasti pak guard tu di pihak benar.


Huh siapa yang dayus pun aku x tau la yer.ape2 pun budaya bahasa amalan kita.

posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. haru biru kan kisah ni
    moga dpt diselesaikan dgn cara baik
    yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete
  2. Terkilan dengan sikap perempuan tu. Tutur bahasa boleh menampakkan attitudenya.

    ReplyDelete
  3. yumi & nisa itu lah, terlajak perahu boleh undur, terlajak tren mmm naik tren lain la hehe, moga menjadi pengajaran pada kita juga.tq komen2 manje kat sini hehe

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign