CPUV NUFFNANG YANG Ke-13

by - September 19, 2013

Alhamdulillah...syukran...sudi lagi En.Nuffy menempekkan iklan dan memberi blog ni cpuv baru.xtually last week cuak juga..mana x nya, cpuv makin surut.tapi alhamdulillah ada lagi.



Tajaan dariOlay JAS Bundle..thank you...

Terima kasih juga buat korang semua rakan bloggers yang memang best...keep in touch ok...

posted from Bloggeroid

You May Also Like

5 ulasan

  1. Alhamdulillah...banyak jugak yg sedang ongoing tu, ramai jugak blogger dok update CPUV Olay JAS Bundle ni. Akak dah tinggal satu je ongoing...sedih...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah
    tahniah kak
    rezeki tu
    yumida isi 3 tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...terima kasih semua...moga melimpah ruah rezeki kalian semua ye...amin

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish