Sep 19, 2013

CPUV NUFFNANG YANG Ke-13

Alhamdulillah...syukran...sudi lagi En.Nuffy menempekkan iklan dan memberi blog ni cpuv baru.xtually last week cuak juga..mana x nya, cpuv makin surut.tapi alhamdulillah ada lagi.



Tajaan dariOlay JAS Bundle..thank you...

Terima kasih juga buat korang semua rakan bloggers yang memang best...keep in touch ok...

posted from Bloggeroid

5 comments:

  1. Alhamdulillah...banyak jugak yg sedang ongoing tu, ramai jugak blogger dok update CPUV Olay JAS Bundle ni. Akak dah tinggal satu je ongoing...sedih...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah
    tahniah kak
    rezeki tu
    yumida isi 3 tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...terima kasih semua...moga melimpah ruah rezeki kalian semua ye...amin

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign