DAGING PALSU, ADA CAMPURAN DAGING BABI. AWAS!!!

by - September 20, 2013

Allahuakbar !!! ingatkan gadget jer boleh di klon dan dipalsukan, terbaru daging lembu pulak dipalsukan.Diharap saudara2 ku di luar san lebih berhati2 dalam membeli barangan.
Daging lembu palsu ini dicampurkan dengan daging babi, ayam dan lembu yang akan diperap bersama bahan kimia terlarang.Bayangkan dah lah diletakkan benda haram tu, di campur pulak bahan yang sah2 mengakibatkan kerosakan organ dalaman.

Gudang pemprosesan daging palsu di China.

Daging2 ni semua dah masuk pasaran Malaysia sejak bulan Mei lagi...Allahuakbar!!!
Dijual dengan harga yang murah sekitar RM13-16 1kg.


Antara usaha menghitam dan membebalkan hati Umat Islam.So beware !!! saudara2 ku...




You May Also Like

4 ulasan

  1. oh.. takutnya.. kena berhati-hati ni..

    ReplyDelete
  2. aah, kena check betul2 sebelum nak beli

    ReplyDelete
  3. New Segmen di blog HBJ! Jom join! :D hanya 5 step untuk join ! Senang! Cepat dan Mudah! Dapat mengeratkan silaturrahim, trafik blog juga akan menaik! Apa lagi yang ditunggu ? Marilah join! :D Jom hebohkan blog HBJ! ^_^ http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/09/my-twinkle-segmen.html

    ReplyDelete
  4. hmm truk btol..yg hairannya..mcm mnlh boleh lulus msuk Malaysia..nmpknya kena berhati2 la..dging pack siap2 mmg xbeli dh kot..

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish