Sep 10, 2013

HADIAH GA DATANG LAGI

Alhamdulillah 2nd gift dari Back to Basic GA.Heheh.xtually isnin abg pos laju dtg anta, tp kami x ada d rumah...so hari ni g ambik lah...



So si darwiish nk possing dulu lah...layan kan je ye ...hehe



Cantik x? Ape2 pun thanks kpd semua yg terlibat...cute but nice...alhamdulillah


posted from Bloggeroid

15 comments:

  1. alaaa kiutnye. tahniah mama ><

    ReplyDelete
  2. wow....cutenya darwiish..BTW tahniah ye..

    ReplyDelete
  3. tahniah, dapat hadiah lagi. hehehe. eee.. sapa nak kasi sy hadiah ni.. :-(

    ReplyDelete
  4. tahniah mama
    cantik la cincin tu
    yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete
  5. tahniah kak..
    da lama jadi silent reader..hehehe

    arini baru tergerak nak bg komen..:D

    ReplyDelete
  6. tahniah mama...untung dapat hadiah :)

    ReplyDelete
  7. bestnya dapat hadiah..tahniah..^_^ hehe btw,saya follow awak dan jemput awk join GA ni http://nooramyma.blogspot.com/2013/09/special-giveaway-2013-by-misz-nadea.html

    ReplyDelete
  8. salam sis. sy copy gambar post kat testimoni customer ye. nti sy link kan blog sis sebagai pemenang ;)

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign