Sep 20, 2013

JENAMA POWER BANK TERLARIS DI MALAYSIA

Power Bank dah jadi 1 keperluan semua orang.Lambakan produk ni di pasaran, dengan pelbagai jenama,harga,bentuk,warna,fungsi tambahan dll.
Huh sampai pusing mata nak pilihkan...lets jom kita tengok jenama power bank yang terlaris di Malaysia hasil survey di kedai2 telekomunikasi,blog,fb ..hehe rajin x aku hahahaha.Just sharing....


Yoobao
Memang top lah brand ni...rata2 kedai jual ni.Model paling laris thunder yang kaler merah tu..ala2 terminator kan.Banyak pilihan..google kan je.


Pineng
Bukan datang dari Pulau Pinang ye hehe.
Design klass kan..macam bongkah emas.
Yang best dia ada LCD flashlight monitor yang me,bolehkan kita tahu jumlah kuasa mAh yang kita dah charge.


Hacent
Hah bukan harga 20cent hokaaay.
Yang ni design macam2, kaler kali.
Saiz kebanyakkan kecil dan unik.


Mungkin kualiti & harga yang bagus dan berpatutan membuatkan jenama2 power bank ni laris di pasaram.So hati2 dengan barangan tiruan.Sesiapa ada suggestion just share it...TQ

posted from Bloggeroid

10 comments:

  1. yang yooboo tu memang terbaik, sudah memilikinya...

    ReplyDelete
  2. info yang menarik..boleh dibuat rujukan bila nak cari powerbank baru nanti :)

    ReplyDelete
  3. Wahhhwahhhwahh...cik pon teringin jugak nak beli power bank ne.Suke tengok banyak kaler..

    #Salam kenal jugak,tq sudi follow blog cik :)

    ReplyDelete
  4. oooo...yumida belum de power bank lg
    tp bakal ada la..dpt hadiah aritu join kontes
    yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete
  5. As Salam..jika berminat nak dapatkan power bank jenama pineng yang original, boleh like page fb saya : https://www.facebook.com/ashtechgadget

    ReplyDelete
  6. Tahu yoobao ngan pineng tapi hacent? Tak pernah dengar pun

    ReplyDelete
  7. As Salam. Klu vivis camne plak? Vivis ok ?

    ReplyDelete
  8. Vivis yg terbaik

    ReplyDelete
  9. Vivis yg terbaik

    ReplyDelete
  10. Bagi saya, power bank Pineng adalah power bank terbaik di Malaysia sekarang.hehe..next time tak sure..maybe Xiaomi rase nya..

    http://sifupowerbank.com/10-jenama-power-bank-terbaik-di-malaysia/

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign