Sep 28, 2013

JEP SEPAHTU KENA KAN BINI MAT YO

Siapa tengok super spontan malam tadi haha, dalam segmen beku si jep sepahtu bikin gempaq hehe..dengan membuat parodi kes bini mat yo yang terlampau tu.terbaeeeek...lu langsi lu mati hahah


Pakcik dayus..pakcik dayus...saya x bodo...saya x bodo antara ungkapan jep.adoiiii x tahan aku.ditambah pulak dengan johan dan nabil


Mungkin x nak ambik risiko...pengadil si ray bagi kad kuning pada jep.mungkin isu sensitif, tapi ok kot...siapa makan cabai dia rasa pedaihhh no


Ape2 pun korang memang spontanius yang terbaeeeeek huhu

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. FD pun tergelak tengok haritu. habis satu family lah gelak. gila2 je tau Jep ni. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau x pe dik...selamber dia je...sambung lak ngan johan n nabil...menjadi sangat la hehe

      Delete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign