JEP SEPAHTU MOHON MAAF @IG

by - September 28, 2013

Baik beno si Jep ni, x malu,x ego nak mohon maaf atas aksi dia dalam super spontan tu ..kot2 ada yang makan dalam, sentap kan.


Tapi ramai yank support & beri komen positif kat ig jep.Nama pun spontan & komedi kan.jangan nak sentap sangat lah.ape pun...terbaeeek boh

posted from Bloggeroid

You May Also Like

7 ulasan

  1. dah nama spontan mama...hihi...
    cik akak memang langsuang tak tengok bab spontan nie..hihi

    klik nuffnang mama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betol2 nao mei..he..so jgn sentap2 mereka2 tu hu

      Delete
  2. ini satu contoh yang baik...berani mengaku salah...

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish