Sep 28, 2013

JEP SEPAHTU MOHON MAAF @IG

Baik beno si Jep ni, x malu,x ego nak mohon maaf atas aksi dia dalam super spontan tu ..kot2 ada yang makan dalam, sentap kan.


Tapi ramai yank support & beri komen positif kat ig jep.Nama pun spontan & komedi kan.jangan nak sentap sangat lah.ape pun...terbaeeek boh

posted from Bloggeroid

7 comments:

  1. dah nama spontan mama...hihi...
    cik akak memang langsuang tak tengok bab spontan nie..hihi

    klik nuffnang mama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betol2 nao mei..he..so jgn sentap2 mereka2 tu hu

      Delete
  2. ini satu contoh yang baik...berani mengaku salah...

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign