Sep 19, 2013

LOKASI TOP UNTUK BELI GADGET

Kali ni entri pasal tempat untuk beli gadget yang terbaeek.Ada sorang teman blogger bertanya...harap terjawab lah ye...tq singgah blog ni .

Low Yat Plaza merupakan pusat ICT yang terletak di Jalan Bukit Bintang memang tempat paling tepat untuk beli segala gadget .


Semua ada, asal nama nya gadget kan...hehe..dari pc,lappy,phone,smartphone, ahhh segala macam ada.banyak pilihan.banyak tawaran.so kena rajin jenjalan sambil servey harga tau.


Yang best kat Low Yat cornfirm barangan nya original dan servise memang tiptop.Dan x perlu risau apa2 masalah just refer aja.Kebanyakan headoffice dorang kat situ juga.

Kalau x ada masa nak pergi, korang boleh intai2 [plazalowyat.com]

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. kat sini kena pandai nego harga..sebab kadang2 ada tauke cina try nak tipu harga..dan sy pernah hampir kena tipu kat sini..so kena berhati2 jugak ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul akmal..kena berhati2..kena rajin servey...kan hehe tq

      Delete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign