Sep 6, 2013

MENANG 3RD PRIZE...HUHU

Alhamdulillah..setelah sekian lama tidur dari join mana2 contest...yuhuuu rezeki September...kalau nak tahu GA yang mana...klik SINI
Korang pun boleh semak..mana tahu korang dapat 1st prize kan.

Hah kalau 1st prize dapat kasut tu...alahhhai...x dapat...x ada rezeki...tapi ok what dapat accessories kan...haha gala raya x habis lagi ke Mak Jemah oi...
Anyway tq sangat untuk semua yg terlibat.Jom kita bercontest contist hehee



2 comments:

  1. tahniah dan sory ye sbb buat masa ni sy blh offer hadiah tak seberapa. hehe nti lps pos brg sy SMS tracking number. nti kalau boleh buat review ya. hehe tq ^_^

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign