Sep 2, 2013

NINETOLOGY BEST APE

Ninetology antara pengeluar gadget,android,smartphone dari Malaysia..jangan pandang lekeh ye...jualan dan sambutan sama hangat dengan jenama antarabangsa..Malaysia Boleh...


Mesti ramai yg beli kan walau dh ada phone yg canggih2 kan sebab syg la x guna rebate skmm hehe...boleh tambah koleksi.hah yg ni model black pearl II

Hah ok kan, function memang tiptop, boleh la , harga mampu milik, design pun smart kan...siap dpt free digi simkad kalau guna rebate.

Hah boleh la korang intai2 function dia...boleh la g beli..wat koleksi...main2 pau haha.memang puas hati loh.aku pun duk pakai black pearl II ni untuk snap gambar, main2 pau,on9 huhu...so my tabby for blogging only

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign