Sep 5, 2013

NOVEL LOVE YOU MR ARROGANT PULAK KELUAR TV

Dah jadi trend sekarang, drama kat tv semua adaptasi dari novel.Ok lah tu...baru ada kelainan sikit kan...ini menunjukkan novelis2 kita pun bagus dalam bidang penulisan kreatif.Hah jap2 lagi kat slot akasia TV3 akan tayang drama adaptasi dari novel terlaris Love You Mr Arrogant by Aliesha Kirana



Terbitan Karya Seni of coz lah kan...banyak drama diadaptasi dari novel2 dari terbitan KS.Tapi hero ngan heroin nya mmmmm cam x masyukkk je..hehe....sori ek..pe2 pon tunggu dan lihat je lah kan.Anyway x baca pon lagi novel ni, tapi usha2 cerita pasal cinta,nikah tanpa rela gitu.


Hah ni la hero dan heroin nya....apa kata korang semua?

posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. hadoyai..nasib x minat novel atau drama2 ni..hihi

    ReplyDelete
  2. sejak dua menjak ni saya terjebak melayan drama2 sebegini..bermula dgn drama SSID huhuhu...

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign