Sep 28, 2013

PELIKAT PANTS JOHAN & AFDLIN DI JUAL ONLINE

Sesiapa yang follow super spontan di astro mesti akan terkasima haha dengan seluar besar dari pelikat yang dipakai oleh Johan.Sekali pandang macam kain kan...rupanya pants tapi memang dari pelikat.nice2...kreatif ,inovatif hu


Ha...berkenan? RM75 sehelai, 3helai dapat RM70 sehelai.Laki,pempuan even kids pun ada.buatan tangan kau by wife si afdlin.untuk keterangan lanjut korang pergi je kat official FB Afdlin Shauki


Teringin pulak beli untuk hubby memang x kan pakai pelik2 he, beli untuk adik mungin darwiish

posted from Bloggeroid

8 comments:

  1. kami ade menjual stock PELIKAT PANTS ..
    sedia menerima tempahan

    http://anakibushop.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Sy brminat mcm mn prosesnya erk...

    ReplyDelete
  3. dah tutup order cmana?

    ReplyDelete
  4. Pm..nk blikan untk hubby

    ReplyDelete
  5. Assalam. Saya adalah salah seorang ejen pelikat pants bob by afdlin shauki. Kalau mahu lihat contoh pelikat, bolehla lawat blog saya. masyghulonline.blogspot.com

    -admin-

    ReplyDelete
  6. femes gak pelikat pants ini.. selesa je pakai...

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign