Oct 1, 2013

PEMENANG CONTEST: TEKA WARNA BAJU PENGANTIN by Mama Darwiish

Alhamdulillah tamat sudah contest bersempena anniversary kami.Jutaan terima kasih kepada semua peserta kerana sudi menyertai contest ini.
Jom kita tengok apakah warna sebenar baju pengantin kami dan kita tengok pemenang2 dengan jawapan yang betul.Tahniah kepada semua pemenang.Kepada yang tidak berjaya..nanti cuba lagi okay hehe.

Jawapan :
Biru & Pink


Semua jawapan yang ada biru & pink automatik dipilih sebagai pemenang.Tahniah, pandai korang meneka huhu.

Pemenang & Hadiah:

Poliester Shawl

USB Mini sync Cable

Sarung Tangan

Sabun Susu Beras Thai

Diamond Sticker Accessories

Cute Coloufull Mini Notebook


PERHATIAN !!!
Kepada semua pemenang, sila hantarkan details anda untuk proses penghantaran hadiah 
sebelum 7 Oktober 2013.
Lebih pada tarikh tu tiada lagi penebusan hadiah he.TQ
Sila hantarkan details  ke:

Nama :
Alamat :
No phone:
Link penyertaan :



9 comments:

  1. Tahniah2 kpd yang menang.tu la aritu baru sya nak teka biru dgn pink..ngee.hehe

    ReplyDelete
  2. terima kasih kak :D
    tahniah utk yg lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. Same2 dik...2nd time dah fatin dapat gift dari sis kan...wah so lucky

      Delete
  3. tahniah kepada nereka, mama rabun sikit bab warna... tu nak meneka .. hampeh je...

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign