Sep 5, 2013

WOW !!! HARI2 DIA CASH OUT 8SHARE

Puhh caya lah, tabik spring la kat sorang blogger ni..ye lah dah hari2 dia dapat earning & cash out 8share tu.Mesti korang tertanya2 siapa gerangannya si blogger tu kan...tada.....



Si Fatin Diana blogger muda dan cute dari Terengganu gitu.Memang best tengok wall post dia kat FB.. cash out...cah out ....& cash out....x percaye ?





Banyakkan...kira ok lah boleh wat side income...muda2 dah oandai cari duit..ratus2 tu...kalau di kumpul huh..alangkah indahnya dunia...tapi 8share aku baru RM9.20..tu la..siapa suruh malas...Dik Fatin tolong tunjuk ajar skill2 nya hehe..sharing is caring....

Ya Allah murahkanlah rezeki ku...Amin

posted from Bloggeroid

12 comments:

  1. hihi malu kita kak. cash out tiap bulan je. tips cash out dalam 2 3 hari, tekan butang cash out minggu pertama dan ketiga isnin ;) confirm dapat esoknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. dik tq dgt bg tips..nti sis wat entry share tips yg adik kasi k ...gud luck dear

      Delete
  2. Banyaknya.. best la dia. Sy punya xbole cashout pun, masih menunggu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huny...nanti cash out mesti ribu riban tu...kasi peram

      Delete
  3. boleh, kak . setidaknya , share link kat family or org yg rapat dgn kita . saya pun jenis tak rajin jugak . kihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Risha...o nice tips...nti klik2 la akk punye ek hehe..nk merase duit 8share hu

      Delete
  4. Alahaiii.. macam mana dia boleh dpt banyak sgt eh? jeles pulak rasanya... hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. GC tu pasal la...bukan puluhan ringgit..ratus2 tu huh...melelh ayaq liuq

      Delete
  5. syoknye FD
    alhamdulillah...
    aah antara blogger yg aktif anjurkan GA ni
    moga rezekinya sentiasa melimpah ruah

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol tu Yumi...FD pon pernah menang hadiah sponsor by me hehe...rajin budak ni...boleh wat menantu ahaks
      ]\

      Delete
  6. ya Allah murahkan rezekiku dan rezekimu jua..hehee :P

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign