Oct 22, 2013

Aaron Aziz fight dengan YB Khairi Jamaluddin?

Memang dorang tengah fighting dalam tweeter,fb tapi dengan cara sihat la..he bagi mendapat undi peminat dan pengikut.sebab mereka berdua tercalon dalam kategori Wired Celebrity Award bagi anugerah Shout Award 2013.

                                      
                 

.
   masing2 punya peminat dan pengikut tersendiri...hu...Yb ni pun x kurang     hebat nya kan...so nantikan **shout award 9 Nov nanti...

                                       
 .                  

.
korang rasa2 siapa yang akan menang hu...yb kot hehe

posted from Bloggeroid

1 comment:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign