Oct 4, 2013

AKHIRNYA...PENING KU PADA NUFFNANG TERJAWAB

Alhamdulillah walau lambat sikit, Nuffnang tetap memberi balasan email tiket tentang pertanyaan aku tempoh hari...berkenaan kenapa earning cpc aku tak naik2 walau ramai yang klik.Hah nak tau kenapa?





jawapan nuffnang : earning cpc aku x naik ada 2 sebab.pertama...x da orang pun klik iklan aku (fake click) .Kedua..mungkin ada yang klik iklan tapi x tunggu sampai habis loading.

Emmmm so disapointed....paham2 je lah kan...anyway terima kasih semua x jemu2 jengah blog ni.heppi blogging.....

posted from Bloggeroid

16 comments:

  1. macam something wrong je. Takkan dalam ramai2 tu sorang pun tak tunggu habis loading. I won't do that, kenit akan tunggu hingga habis. Nevermind mama, i'll click for you this time..(^_^). Jgn putus asa..chaiyok!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenit oh kenit...tq sesangat....tu la pasal....wat ever la ye....pe pun fight 4 right huhu

      Delete
    2. Kenit oh kenit...tq sesangat....tu la pasal....wat ever la ye....pe pun fight 4 right huhu

      Delete
  2. kaksura datang klik nuff sampai habis loading!...harap2 earning boleh naik..support you..hehehe:)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Kali ni makan masa juga sis, mungkin dorang check2 dulu kot he

      Delete
  4. betul la akak kenit tu cakap
    xkan ramai yg klik tu semua x habis loading
    hmmm..yumida klo klik iklan..akan tggu smpai habis
    jgn give up k mama..
    sekarang xde iklan dipaparkan keluar..insha Allah next time singgah lg n klik iklan mama sini

    ReplyDelete
  5. sbb tu x nak mengharap ... klu ada yg inform dah klik , saya balas jer ... org berbudi kita berbahasa ...

    ReplyDelete
  6. pelik jugak..selalunya ramai je yang cakap dah klik..tapi income tak naik2..rupa2 ni sebabnya..takpe la kan kak..ada rezeki naik la dia kan satu hari nanti :)

    ReplyDelete
  7. aá ramai yg mcm tu skrg. klik tp xtggu loading. Nad tggu loading hehe

    ReplyDelete
  8. Nuffnang mmg selalu cenggitu... petuanya, selalu kena update survey n sll hantar tiket kat dia. Penat sgt. Sy pun kengkadang naik bosan. Tp bila tgk jumlah duit tu, syg lah pulak nak tinggalkan Nuffnang... hehe... done follow

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign