Oct 16, 2013

ANAK WAWA ZAINAL

Baby kontroversi ker? Apa2 lah..tapi perlu di ingat si baby tak bersalah, x berdosa....kita hanya boleh menilai...bukan menghukum.Apa2 pun kita doakan yang terbaik buat mereka.Moga menjadi anak yang soleh..Amin.

Mana x tumpah nya kuah kalau x ke nasi kan...dah ibu nya comel..baby pun comel kan ...mancung gitu..


Kasih ibu membawa ke syurga..In Sha Allah


Masing2 ada sejarah....

posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. Mmg tomey..
    Kne rajin tgk instagram pasni.
    X pueh tgk kalu comel

    ReplyDelete
  2. comel baby tu...tgk la maminya hehe

    ReplyDelete
  3. Hehe ...
    Macam nak cubit je pipi dia kan hu

    ReplyDelete
  4. yg penting mereka dh bernikah kan... x pyh nk soal mcm2 sbb itu hak peribadi mereka...

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign