AWAS !!! 4 LAMAN WEB AJARAN SESAT

by - October 17, 2013

Segenap pelusuk, setiap inci, setiap sudut tanpa jemu orang yahudi laknatullah terus berusaha menyesat lagi memesongkan kefahaman dan aqidah kita umat Islam.Terbaru dapat forward message dari whatssup terdapat 4 laman web yang memesongkan al-quran & hadis bagi mengelirukan kita.So berhati2...










Bukti kesungguhan mereka menyesatkan kita, semua blog ni disertakan 
penterjemahan lebih kurang 15 bahasa.
Dah try jenguk2...memang cam semacam je...so lebih baik ignore..bahaya tu.Kalau ada sebarang kemusykilan tentang agama lebih baik kita bertanya terus kepada yang lebih tahu...ustaz2, ustazah2, imam2 masih ramai.

Harap dapat kongsi kan info ni...wallahu a'lam

posted from Bloggeroid

You May Also Like

12 ulasan

  1. ish .. mengarut-garut betul mereka ni..

    ReplyDelete
  2. skrg ni mmg mcm2 agenda org kafir nk menghancurkan Islam... so kita sbg org Islam kena lebih arif tentang agama kita

    ReplyDelete
  3. thanks for sharing.. kadang2 tak sedar pun benda tu palsu

    ReplyDelete
  4. OOO..NICE SHARING MAMA
    BARU TAHU WEB NI

    ReplyDelete
  5. yumida dtg lg utk klik iklan mama
    yumida isi tabung Nuffnang sini - ford & digi - selamat menabung :)

    ReplyDelete
  6. klu dah berbahasa inggeris ti ignore jer lah . maklumat dlm bhs melayu pun dah cukup banyak . tapi masih perlu berhati - hati ...

    ReplyDelete
  7. subhanaAllah...ada jugak yg buat camni...semoga dijauhkan kita drpd terpesong

    ReplyDelete
  8. web no.1,2 & 3 tu pernah gak jumpa..nasib baik terpedaya...lain kali kena berhati2 nih..

    ReplyDelete
  9. 3 English dia guna english bible
    Allah lebih mengetahui

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish