Oct 26, 2013

Blogger Copy Paste Entry Aku !!!

Puhhh panas giler pagi2 ni...mane x panas..niat hati bebunga2 nak blogwalking kan...tgah asyik2..puhhhh bikin panas der..1 entry blog aku telah di copy paste oleh 1 blogger ni.


Agak2 lah kan..dah lah copy paste..x minta izin 1 hal...yang tambah panas...dia copi dari A-Z ..dari tajuk,gambar,ayat sampai ke akhir.Sapu habis....tu...senang buat duet budak ni.Btw aku dh pun tinggalkan komen disitu.....


Jep Sepahtu Kena Kan Bini Mat Yo entry aku bulan 9 ni lah yang dicopy tu.Di paste kan kan blog dia bulan 10, 24hb...hebat kau dik..bravo.
X tahu lah entry siapa lagi menjadi mangsa hu...

Pada kaki copy paste kat luar sane....henti2 kan koje gitu...burok bonar....lagi pon x kan samoai kemano dengan entry yang x dihalal kan ...x berkat ...Semoga jadi peringatan buat kita semua ekkk

posted from Bloggeroid

16 comments:

  1. akak kena buat security sikit kat blog ni supaya payah orang nk copy paste blog kita...huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. copy habiss . berani sgt . hee sabar sis .

    ReplyDelete
  3. adeh...
    a sampai z dia copy..
    budak baru nk up ler nie..

    ReplyDelete
  4. Tak baik cenggitu tahu...buatla entry sendri..ada plak copy paste entry org lain..ssh pyh mama mengarang...adoi..

    ReplyDelete
  5. hadeyyyyyy ade jugak jenis copy bulat2 neh :(

    ReplyDelete
  6. aiza baru check memang ada juga yang copy entri aiza bulat-bulat.. yang kelakarnya sekali dengan gambar yang aiza watermark url blog aiza lagi.. kita pening kepala cari ayat, dia senang je copy and paste.. huhu..

    ReplyDelete
  7. isk...copi lagi...huhu...tak habis lagi ke orang otak tak betul nie mama...isk isk

    ReplyDelete
  8. sabar je la..... budak-budak otak tak matang lagi tu. huhu

    ReplyDelete
  9. selalu je kena. yang copy artwork saya pun ada. haha :D

    ReplyDelete
  10. Salam... singgah lawat blog anda...

    jika ada masa.. jom singgah blog saya.. terima kasih..

    http://thescreammer.blogspot.com/2013/11/ganjaran-apabila-melayari-internet.html

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign