Oct 27, 2013

Hadoiii..Blog Aku Kena Hack

Ape lah nasib...1st kena tipu dengan sponsor pembongak...
Tak habis lagi frust..pagi tadi entry kena copy past bulat2 sampai ke sudah.
Tup2 petang tadi tengah syok layan contest...blog kena hack pulak.

Allah...ketaq lutot oiii
Walau follower x sampai juta2..tapi sayang giler kat blog ni.
Habis herot perot, lintang pukang template semua...
Nak adjust memang x menjadi...adooooi
ini je lah yang mampu wat masa sekarang.

Harap korang semua mai sini cam biasa na...
Sapa2 yang pandai...mai r tolong sat..
Naya woooo

9 comments:

  1. Sapa yang jahat sangat tu :o
    akk pakai template apa dulu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. adoiii dik..sedih nye...templete basic je..habis semue

      Delete
  2. sabar yer.. Allah akan membalas atas setiap perbuatan... :)

    ReplyDelete
  3. Rasanya aina pernah jd cmni, aina blh tlg akak ikhlas :)

    ReplyDelete
  4. sabar la ye. entah sape la yg dengki dgn mama ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. redha je la...ni je la yg dpt wat mase ni..jgn lenyap terus dh uwaaa...cm mama ni setaraf ngn abg ben je nak hack2

      Delete
  5. tak suka la hack-hack ni. dah la penat nak design blog semua. takpe, sabar je lah option nya.

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign