Oct 8, 2013

KAKI DARWIISH BERBUNGKUS SUDAH...

Budak baik kan....so aktif,kesian.....he itu lah...dah belikan mainan still nak main botol deodrant..dah bosan main..baling ke dinding..penyudahnya pecah..kena kaki...ayoooo

Mula kena..darwiish okay aja...merengek sikit, mama nya yang sejuk kaki tengok darah he...nasib x teruk, x dalam luka...

Wah jadi nurse kejap, ada bakat x hehe..yang tape tu papa darwiish k hehe...bawa g klinik..cuci takut jangkitan kuman kan..maklumlah..budak2 ni sensitif


Alhamdulillah ok, kecil aje lukanya....tapi masa dicuci doktor, menjerit la darwiish hehe acit acit...dih dih kata nya...so lepas ni semua barang jangan letak kat bawah...ye mama n papa...hu

posted from Bloggeroid

7 comments:

  1. Replies
    1. He..esok lise baik lah ni...time kacih

      Delete
  2. Cian Darwiish..moge cpt sembuh yea..anyways blog mama dh direview :D
    http://ourrandomrainbow.blogspot.com/2013/10/the-review-jom-terjahhhh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Time kcih aunti qeela he...ok jap g nak terjah ek heh tq

      Delete
  3. laaa..kesiannye
    moga darwiish cepat sembuh k
    yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign