Oct 22, 2013

Kim Kardashian & Kanye West bertunang juga akhirnya

Akhirnya Kanye West telah melamar Kim Kardashian pada birthday Kim yang ke 33 semalam.Xtually dorang baru je dapat baby girl North West.So yang buruk jadikan tauladan ye he.



Memang romantik la, menurut sumber E..Kanye telah menyewa khas AT&T Park di San Frisco dan melamar Kim depan teman2 dan family..lagi sweet nya bila penyanyi Neo & Kery Hilson menyanyikan lagu Kanye..Knock Me Down



Moga jodoh mereka berkekalan...uikkk nak tuju lagu lah heh buat kim versi altimet dlm lagu aku kaya hehe..jgn marah

Aku belikan Kim K, kain lebih....pesan dia tolong tutup aurat...terima kasih ....hehe

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. besar diamond nya ... heheheee

    ReplyDelete
  2. trend dorang ni dapat anak baru nak fikir tunang kahwin..pastu buat grand..untung dapat benda mewah.

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign