Oct 9, 2013

LESEN MEMANDU BERWAJAH BARU ?

Mungkin ramai yang dah tahu berkenaan penggunaan lesen memandu yang baru bermula Julai lalu.Hee 2 hari lepas En.Suami renew lesen memandu di JPJ katanya malas buat di pejabat pos, x ada perkhidmatan laminate.Balik2 En.Suami pun tunjuk lesen terbaru nya..wow !!!



Dah guna pakai sistem baru,ketinggalan bebeno kami ni yop he.Bermula Julai 2013 dah start pakai lesen memandu menggunakan kad pra cetak.ala macam kita punya mykad, tapi warna coklat.
Bagus juga, x payah asyik nak cari gambar baru,nak laminate kan.Lebih kemas,sistematik, uptodate dan paling penting lebih tahan lasak dan sukar untuk dipalsukan.



Hah yang ni lesen yang dolu2 he...start 1989 tau pakai sistem macam ni.Tahun 2013 baru upgrade.



Cuba cek bila mati nya lesen korang....jangan sampai tamat tempoh ye kengkawan hehe.
.PANDU CERMAT JIWA SELAMAT

posted from Bloggeroid

1 comment:

  1. pos ofis dapat buat kad baru nie?

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign