Oct 21, 2013

Non bake chesse cake in jar

Non bake chesse cake ni maksud nya chesse kek yang tak payah dibakar,dikukus,dipanggang he.Just masukkan dalam peti sejuk..amat sesuai bagi yang rajin makan tapi malas masak he..macam aku hu.letak dalam jar yang comel2..x yah potong2 he...lepak depan tv x sedar habis 1 jar..malas x aku heeee


Tadaaa ada 4 flavour yang aku buat...
blueberry, choc, coffee, pure
Just guna recycle mayonis jar he..hari tu duk google Martha Stewward punya resepi...kek in jar..comel kan he


1/2 jar dimakan x sampai 5 minit..hehe...
Licin...berebut anak beranak haha

posted from Bloggeroid

3 comments:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign