Oct 2, 2013

NUFFNANG BUAT AKU PELIK

Sorry ye Nuffnang hehe..tapi memang sekarang aku pelik dan pening bila check akaun Nuffnang amaun atau jumlah CPC (cost per-click) tak berganjak2 dri segi harga dan tarikh.Of coz aku pelik pasal setiap hari ada visitor dan korang semua yang budiman klik2 iklan di blog ni kan hurmmmm.Korang punya okay x?
Ape2 pun dah submit tiket, so tunggu je lah jawapan nye hurmmm



Tapi CPUV (click per-unic visit) Alhamdulillah okay wat masa sekarang walau tak on the spot dorang update.Cer korang check akaun korang....same cam kes ni ke?

posted from Bloggeroid

20 comments:

  1. haha, sama jugak kiter.. apa kes pun tak tahu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha tu la...tengah tunggu balasan tiket ni

      Delete
  2. stkt ni tak pernh cpt CPUV lagi :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Iqbal check jgn x check, pastu habaq mai na

      Delete
  4. kathy belum pernah dapat cpuv lagi..cuma kathy hairan,amaun kathy masih tak berubah2 lagi berhari2 lamanya,walhal kawan2 dah klik2 untuk kathy tiap kali singgah blog kathy..tu yg heran tu...dah lama follow sini,tqvm sudi follow balik...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu lah kathy, kalau 2-3 hari x update x pe ni sampai berbulan kadang, x berganjak, jom reramai kita submit tiket minta penjelasan kat nuffnang..
      Mudahan lepas ni berbaris lah cpuv kathy...amin

      Delete
  5. akak lagi xtau.... sat nnnt okey ler kot...

    ReplyDelete
  6. agaknya mereka ada masalah...moga semuanya kembali normal...

    ReplyDelete
  7. earning cpc tu mama hanya di update setiap hari isnin
    kalau diperhatikan ia mmg lambat seminggu mcm tu
    kempen cpc ditayangkan di blog berdasarkan jadual(giliran)..so ada kalanya makan 2-3 hari ia berlangsung. habis kempen dlm seminggu tu baru ia dikira. that's why kita x tengok ianya dikira setiap hari. tarikh tu melompat-lompat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh mungkin juga yumi, tapi kadang tu sampai 3 minggu ayooo...yumi punya okay ek

      Delete
  8. Sy pya pn ada problem. Visitor ada tp mcm x bole detect. Sy log ticket, paste balik code nuffnang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh same la ida, tiket x de jawapan kan...oooo nuffy mungkin dalam update sistem...ayat sedapkan hati he

      Delete
  9. nak tanya la...mcm mana nak buat nuffnang tu melayang ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Papa abah try tengok tutorial tadi baru upate he...harap membantu la ye

      Delete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign