Oct 18, 2013

Pavlova oh Pavlova

Haha akhirnya menjadi juga kau wahai pavlova..dah 3x aku duk try ngkau ni...leceh tapi disebabkan aura ngkau yang mencanak2...ku gagahkan jua...


Huuu..cantik x kengkawan...hanya dihias kiwi2,oren2 & anggur2 he.


Rangup diluar, lembut didalam kau..mak jemah macam mashmellllooo he


Puas hatiku...alhamdulillah....makan banyak confirm muak

posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. Wah..cntiknya..tahniah2..mnjadi jgk pavlova ni..nyum2.. :D

    ReplyDelete
  2. nampak sedap la mama...so yummeh
    yumida isi tabung Nuffnang sini - ford - selamat menabung :)

    ReplyDelete
  3. wah.. sedapnya.. Akak yang buat sendiri ke? Saya nak resepinya boleh tak?? Terima kasih!

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign