Oct 28, 2013

Rezeki Datang Di Kala Blog Di Hack

Alhamdulillah ....Allah itu Maha Adil, lagi Maha Mendengar...sesungguhnya doa orang yang teraniaya itu tiada hijab nya.


Menang topup RM5 hu




Korang pun boleh g tengok senarai pemenang...sebab tamat tebus sampai Selasa je.Gud Luck semua

posted from Bloggeroid

8 comments:

  1. Wahh banyaknya mama menang . Alhamdulillah , rezeki

    ReplyDelete
  2. tahniah mama....sabar ja la..saya pun pernah kena hack...be patient right

    ReplyDelete
  3. blog di hack? btw tahniah, kl dh rezeki mmg rezeki la tu, hehehee =)

    ReplyDelete
  4. tahniah mama...rezeki mama betol :)

    ReplyDelete
  5. tahniah mama
    beznye
    pasal nak atur setting hack tu yumida x arif sgt
    isi tabung sini-hotlink

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan..
    jemput visit and follow me back :)
    http://wwweffafarhana.blogspot.com/

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign