Oct 17, 2013

SAMSUNG GALAXY NOTE 3 + GEAR...MACAM BEST NI

Samsung dengan keluaran terbaru galaxy note 3 + gear.Hah bukan kereta motor je pakai gear hehe.Teknologi semakin berkembang..jom kita layan samsung galaxy note 3 + gear..macam best je


Hah berminat ler tu..Didatangkan sekali dengan stylus pen + gear.jom kita tengok apa yang best nya.
● Kelajuan maksima: 2.3Hz quad-core
● 3GB RAM
● Battery 3200 mAH
● Camera belakang 13mp, depan 2mp


Stylus pen
● Boleh keluarkan option di skrin memo,scrap,screen write, sfinderpen window


Gear
● Skrin 1.63 inci
● 3.20 pixel
● 25 jam battery
● Ada speaker & mikrofon
● Boleh tangkao gambar 1.9megapixel
● Boleh connect juga dengan samsung galaxy note 3,note 10.1, tab 2014 edition & bakal boleh diguna pengguna s4
● 6 warna pilihan beige,grey,gold,black,rosegold,yellow

Emmm menarik tertarik kan...dah macam James Bond kan hehe...nak details lanjut boleh ke http://samsung.com.my

posted from Bloggeroid

1 comment:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign