Oct 16, 2013

SAVEE FACE MASK..HADIAH CONTEST

Alhamdulillah...menang contest lagi....tapi takut juga x boleh tebus hadiah..lewat bagi details pada penganjur hu.Tapi kata orang kalau dah rezeki x kemana ye kan.? Hehe


Hadiah nya savee face mask uyooo...boleh la berangan2 ala di spa gitu kan hehe.

Hah kalau nak tau menang dalam contest yang mana..jom tengok banner kat bawah ni..
Ala yang kena teka bila dan berapa berat baby nya sewaktu dilahirkan...hehe



TERIMA KASIH KEPADA PENGANJUR, PESERTA DAN KENGKAWAN BLOGGER SEMUA

posted from Bloggeroid

8 comments:

  1. he2.. tahniahhh.. makin gobu lah muka pasnih yea.. heee

    ReplyDelete
  2. Tahniah mama darwish..lpas ni blehle tempek2 kt muka feeling2 relax mcm kt spa :)

    ReplyDelete
  3. Terima kasih semua....moga murah juga rezeki kalian..amin

    ReplyDelete
  4. tahniah..suke tengok orang yang ada tuah ni.saya masuk contest tak pernah pun menang

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign