Oct 1, 2013

Setahun Jagung Nukilan Kenit Giveaway

Assalamualaikum!

Kelajuan jari menaip tak seperti biasa sebab excited + nervous nak mulakan disini hehe. Sempena anniversary Nukilan Kenit yang pertama, Kenit nak celebrate dengan korang the very 1st GA by Nukilan Kenit. I know i know....it's a bit late... nak masuk bulan Oktober pun kan. 


But, fear not my humble friends...hari ini ia bermula..


Dengan lafas Bismillahirrahmanirrahim.....

Setahun jagung penuh kemanisan! 





Syarat-syarat sah join:

1. Follow blog Nukilan Kenit (senang nak follow up result nanti kan). Tak kisah la nak add biasa atau Google +



2. Buat satu entry bertajuk "Setahun Jagung Nukilan Kenit Giveaway"



3. Copy je kod entri yang disediakan di bawah ni.



4. Dah siap? baru leh hantar link entry korang ke diruang komen di bawah sebelum 3hb Oktober 2013 11.59 tghmalam.




Senang tak syarat2nya? senang je kannnnn hehe. Kenit mencari 17 orang pemenang bertuah. Pemilihan pemenang akan dibuat melalui Random.org. Jika penyertaan kurang dari 50 pun Kenit akan teruskan. sob sob...kasi chan la yek :D





Hadiah yang bakal korang menangi:

1)Top-up RM10 X 3 pemenang

2)Top-up RM5 X 4 pemenang 

3) 10 blog bertuah yang akan dimasukkan dalam 

bloglist Nukilan Kenit bulan Oktober

(5 Oktober - 5 November 2013)


Giveaway ini akan tamat pada 3hb Oktober11.59 tghmalam



Copy Coding Entri Yang Disediakan Ini 




Assalamualaikum!

Kelajuan jari menaip tak seperti biasa sebab excited + nervous nak mulakan disini hehe. Sempena anniversary Nukilan Kenit yang pertama, Kenit nak celebrate dengan korang the very 1st GA by Nukilan Kenit. I know i know....it's a bit late... nak masuk bulan Oktober pun kan. 


But, fear not my humble friends...hari ini ia bermula..


Dengan lafas Bismillahirrahmanirrahim.....

Setahun jagung penuh kemanisan! 





Syarat-syarat sah join:

1. Follow blog Nukilan Kenit (senang nak follow up result nanti kan). Tak kisah la nak add biasa atau Google +



2. Buat satu entry bertajuk "Setahun Jagung Nukilan Kenit Giveaway"



3. Copy je kod entri yang disediakan di bawah ni.



4. Dah siap? baru leh hantar link entry korang ke diruang komen di bawah sebelum 3hb Oktober 2013 11.59 tghmalam.




Senang tak syarat2nya? senang je kannnnn hehe. Kenit mencari 17 orang pemenang bertuah. Pemilihan pemenang akan dibuat melalui Random.org. Jika penyertaan kurang dari 50 pun Kenit akan teruskan. sob sob...kasi chan la yek :D





Hadiah yang bakal korang menangi:

1)Top-up RM10 X 3 pemenang

2)Top-up RM5 X 4 pemenang 

3) 10 blog bertuah yang akan dimasukkan dalam 

bloglist Nukilan Kenit bulan Oktober

(5 Oktober - 5 November 2013)


Giveaway ini akan tamat pada 3hb Oktober11.59 tghmalam



Copy Coding Entri Yang Disediakan Ini 





2 comments:

  1. Assalamualaikum ....

    terima kasih kerna sudi join GA kenit. Boleh check link anda kat http://rusukiri.blogspot.com/2013/10/senarai-peserta-setahun-jagung-nukilan.html. (^_^)

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign