Oct 20, 2013

Sponsor GA Pembongak

Alahai macam ni punya orang pun ada...mudahan dia jadi super blogger lah ye...x baik aniaya orang.x berkat pun kalau follower 1juta sekali pun.


ralax mama..mama relax laaa

X de la..selama duk baca keluh kesah blogger ditipu sponser ga/segmen/contest segala bagai....tup2 amek kau...kena batang hidung sendiri....tapi in sha allah x akan padam semangat bercontest hu.
Tema lagu kali ni...jangan sampai ku tumbuk muka kau..versi mak jemah hoookeyyy

Tunggu punya tunggu, x da renspon pun..nasib baik penganjur ok..tapi percayalah..x kan kemana kalau amalkan sikap cam ni.mungkin bukan rezeki la kan...

so lepas ni beware la para penganjur semua..nanti x pasal2 kita kena tempias kan

posted from Bloggeroid

17 comments:

  1. Sabar kak sabar,.tak baik betul kan klu tipu2 cmni...emm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah pasal adrianna...janji follower berjuta, ads ribu riban..x pikir dh baik buruk..hu...

      Delete
  2. tk rezeki kot mama.. pengajaran gak utk smua..lain kali lebih hati2 kan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu ubai...nasi kalau dah dalam mulut oun boleh terkeluar jatuh kalau bukan rezeki kita...pasrah uwaaa

      Delete
  3. hehe... adat manusia.. macam2 ragamnya.. hehe.. sebab tu shad lagi suka buat ga/segmen yg disponsor sendiri.. hehe..jemput2, http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/09/birthday-giveaway-by-shad.html (tamat jam 12 ini)

    ReplyDelete
  4. salam. sy dah lama x join GA...

    ReplyDelete
  5. Dik,.sape makan cili dia rasa pedas, sape makan durian..lama2 kantoi orang boley bau haha

    ReplyDelete
  6. haha, siapalah orangnya tu kan. tak tahu pulak ade kes mcm tu..

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign