Oct 24, 2013

Statistik Nuffnang & Google Berbeza Kerana...

Korang perasan tak bacaan statistik Nuffnang berbeza dengan statistik Google.Aku duk confius sorang2 dah jadi cam ketam confius he.


                                      statistik harian blog melalui nuffnang



                                        statistik harian blog melalui google

So aku pun hantar tiket pada Nuffnag..bertanyakan kenapa bacaan statistik blog berbeza antara nuffnang dan google?

Jawapan dari Nuffnag
Bacaan statistik nuffnang direkod berdasarkan jumlah pengunjung yang melihat ads blog anda.Bacaan statistik google pula hanya merekod statistik berdasarkan jumlah pengunjuk blog anda sahaja.

Hehehe terima kasih.Hilang confius jap he.

posted from Bloggeroid

6 comments:

  1. oo...nana baru tau..hee...tq share kak:)

    ReplyDelete
  2. hana pown pernah tertanya jugak kenapa mcm nie. wahhh thnx ea akak gtwu. :)

    ReplyDelete
  3. oooo..bagus jugak soalan mama
    yumida pun baru tahu

    ReplyDelete
  4. Yelah MD......surelah berbeza.... Nuffnangkan count klik iklan dia je....
    hehe....tak pe at least aware jugak nuffnang kat blog kita, bila kita bagi ticket

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign