Statistik Nuffnang & Google Berbeza Kerana...

October 24, 2013

Korang perasan tak bacaan statistik Nuffnang berbeza dengan statistik Google.Aku duk confius sorang2 dah jadi cam ketam confius he.


                                      statistik harian blog melalui nuffnang



                                        statistik harian blog melalui google

So aku pun hantar tiket pada Nuffnag..bertanyakan kenapa bacaan statistik blog berbeza antara nuffnang dan google?

Jawapan dari Nuffnag
Bacaan statistik nuffnang direkod berdasarkan jumlah pengunjung yang melihat ads blog anda.Bacaan statistik google pula hanya merekod statistik berdasarkan jumlah pengunjuk blog anda sahaja.

Hehehe terima kasih.Hilang confius jap he.

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

6 ulasan

  1. oo...nana baru tau..hee...tq share kak:)

    ReplyDelete
  2. hana pown pernah tertanya jugak kenapa mcm nie. wahhh thnx ea akak gtwu. :)

    ReplyDelete
  3. oooo..bagus jugak soalan mama
    yumida pun baru tahu

    ReplyDelete
  4. Yelah MD......surelah berbeza.... Nuffnangkan count klik iklan dia je....
    hehe....tak pe at least aware jugak nuffnang kat blog kita, bila kita bagi ticket

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG