Oct 4, 2013

TEBUS TOPUP,VOUCHER,TIKET WAYANG GUNA CELLADS

Kalau blog,tweeter,facebook,ig dan lain2 membolehkan kita mendapatkan duit sampingan dengan menghadap komputer,lappy dan sebagainya.Sekarang by phone pun boleh kita dapatkan ganjaran2 yang best hehe.pada pengguna android & blackberry boleh lah install aplikasi CellAds secara percuma.


.
bila dah install korang perlu complete kan soalan2 nya, macam nama, tarikh lahir, bla bla bla.layankan je.Lepas tu akan aktiflah akaun korang.
Kita akan terima iklan2 cellads ni bila terima panggilan atau mesej masuk.sekerap mana kita guna, semakin banyak point akan diterima.




.
kota boleh semak iklan,jemput kengkawan..semua tu akan dapat point tambahan.kalau dah banyak poin kita boleh  tukar point kita dengan tebus dan tebus hehe.




.
hah kita kalau dah cukup point boleh tebus topup,voucher makanan,shopping,tiket wayang dan segala bagai.betul..sebab dah ramai yang dapat tebus.x percaya boleh pergi ke blog emasputih hehe.



.
 ni lah antara iklan2 yang akan popup bila terima call atau messege nanti.apa tuggu lagi jom manfaatkan hehe.selamat mencuba kengkawannn

3 comments:

  1. oh ye..kita sudah try..tengeh kumpul point ehehe :)

    ReplyDelete
  2. Hai mamadarwiish,. salam perkenalan..
    Jemput join contest kami di http://laishcloset4u.blogspot.com/p/vintage-contest.html ya..
    Boleh dapat hadiah best!! Ajak rakan-rakan lain sekali tau. The more the merrier =)

    ReplyDelete
  3. baru tahu pasal ni..nice sharing :)

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign