TEBUS TOPUP,VOUCHER,TIKET WAYANG GUNA CELLADS

by - October 04, 2013

Kalau blog,tweeter,facebook,ig dan lain2 membolehkan kita mendapatkan duit sampingan dengan menghadap komputer,lappy dan sebagainya.Sekarang by phone pun boleh kita dapatkan ganjaran2 yang best hehe.pada pengguna android & blackberry boleh lah install aplikasi CellAds secara percuma.


.
bila dah install korang perlu complete kan soalan2 nya, macam nama, tarikh lahir, bla bla bla.layankan je.Lepas tu akan aktiflah akaun korang.
Kita akan terima iklan2 cellads ni bila terima panggilan atau mesej masuk.sekerap mana kita guna, semakin banyak point akan diterima.




.
kota boleh semak iklan,jemput kengkawan..semua tu akan dapat point tambahan.kalau dah banyak poin kita boleh  tukar point kita dengan tebus dan tebus hehe.




.
hah kita kalau dah cukup point boleh tebus topup,voucher makanan,shopping,tiket wayang dan segala bagai.betul..sebab dah ramai yang dapat tebus.x percaya boleh pergi ke blog emasputih hehe.



.
 ni lah antara iklan2 yang akan popup bila terima call atau messege nanti.apa tuggu lagi jom manfaatkan hehe.selamat mencuba kengkawannn

You May Also Like

3 ulasan

  1. oh ye..kita sudah try..tengeh kumpul point ehehe :)

    ReplyDelete
  2. Hai mamadarwiish,. salam perkenalan..
    Jemput join contest kami di http://laishcloset4u.blogspot.com/p/vintage-contest.html ya..
    Boleh dapat hadiah best!! Ajak rakan-rakan lain sekali tau. The more the merrier =)

    ReplyDelete
  3. baru tahu pasal ni..nice sharing :)

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish