Encik Mimpi..Wajah Di Sebalik Topeng

by - November 12, 2013

encik mimpi...mula dikenali melalui 
Youtube bila lagu nyanyiannya putus di tweeter menjadi hotttt
tapi yang best nyer...dapat dengar suare je lah yer...sebab encik ni bertopeng gitu.....


 
selain bakat menyanyi, encik mimpi pandai main gitar, melukis, tulis lagu..mengayat hahax cayer boleh like fanpage dia

Encik Mimpi


.
 amcam cair tak adik2 kat luar tu hehe...suara pun best kan..layan lagu dia time Playboy itu suami aku ek...best kan.


.
 hah ni masa dia promo lagu rindukanlah...rase cam nak tarik jer topeng dia kan heheh.

You May Also Like

5 ulasan

  1. larhh..ingatkan gambar penuh EM..teringin betul nak tgk..huu

    ReplyDelete
  2. oo itu lagu encik mimpi.. cik mimpi dtg terjah haha

    ReplyDelete
  3. dh mcm bandi amuk

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish